Składniki:
buraki ćwikłowe | 4 sztuki |
orkisz | 6 dag |
bulion warzywny | 1/4 litra |
sok z cytryny | 3 łyżki |
żółty wędzony ser | 9 dag |
koper | 1 pęczek |
śmietana | 5 łyżek |
pieprz | |
sól |
buraki ćwikłowe | 4 sztuki |
orkisz | 6 dag |
bulion warzywny | 1/4 litra |
sok z cytryny | 3 łyżki |
żółty wędzony ser | 9 dag |
koper | 1 pęczek |
śmietana | 5 łyżek |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: