buraczki własne

buraczki własne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki

    1 kg
  • sól do smaku

  • Kwas cytrynowy Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania buraczki własne

Buraki gotujemy a następnie obieramy, trzemy na tarce. Doprawiamy je kwaskiem, solą i odstawiamy na chwilę. Podajemy do obiadu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (22)

Róża1 26.08.2013 22:36
pyszne buraczki:-)
joanna__s 31.10.2012 11:22
A do tego można dodać cebulkę. Mimo wszystko pyszne.
Elżbieta17 20.07.2012 11:17
super:)
Anna152 14.05.2012 14:11
swietne buraczki
Norgiusz 13.04.2012 07:20
super
AGNIESZKA103 03.04.2012 20:26
cos pysznego zero octu takie lubie najbardziej
Wojt@s
[email protected] 29.03.2012 15:16
extra
smakowita 15.03.2012 11:45
bardzo smaczne ,uwielbiam takie
cooleczka 17.02.2012 17:50
smaczne
calliope 13.02.2012 08:45
uwielbiam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat