Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki na surowo

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 3 sztuka
metka wieprzowa 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
natka pietruszki 1/2 pęczek
sól i pieprz do smaku
masło do smarowania

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki na surowo

Bułki przecinamy na pół. Smarujemy cienko masłem. Metkę wieprzową przekładamy do miski i dodajemy do niej bardzo drobno posiekaną cebulę. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Tak przygotowaną metkę rozsmarowujemy na bułkach. Posypujemy ją suszoną bazylią i drobno pokrojoną natką pietruszki. Ewentualnie dodajemy sól i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 06.10.2013 16:03
To dopiero super przepis, na bułkę z gotową metką, REWELACJA!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak