Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułka na ciepło

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 4 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 3 łyżeczki
cebula 2 sztuka
serek topiony w plasterkach, 4 plasterki
bagietka 3 sztuki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bułka na ciepło

Masło łączymy z drobniuteńko posiekaną cebulą, solą, serkiem i ziołami. Wstawiamy do mikrofali na 30 sekund. Bagietki nacinamy i smarujemy . Pieczemy w rozgrzanym piekarniku aż będą chrupkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 13.03.2013 20:40
robię bardzo podobnie, ejst smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak