Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki z masłem rzodkiewkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1/2 pęczka
szczypiorek 3 łyżki
masło 100 g
bułki ile się chce
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki z masłem rzodkiewkowym

1. Rzodkiewki oczyścić, umyć i zetrzeć na tarce z małymi otworami, wymieszać z 2 łyżkami szczypiorku i masłem doprawić solą i pieprzem.
2. Przekrojone bułki posmarować masłem rzodkiewkowym i posypać resztą szczypiorku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak