Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

bulczanki

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki
6 szt
ser żółty
10 dag
wędlina
10 dag
pieczarki
10 dag
cebula
1 szt
konentrat pomidorowy
6 lyzek
bazylia
6 lyzeczek
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: bulczanki

bulki pokroic na pol, na kazda polowke polozyc lyzke koncentratu pomidorowego, rozsmarowac, nastepnie polozyc plasterek wedliny, pieczarki, cebule i ser zetrzec na tarce, wymieszac nakladac na bulki, posypac lyzeczka bazyli kazda polowke, zapiekac pol godziny

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 16.12.2012 17:56
super
eli82 23.08.2012 21:33
mniam
adam1f 10.01.2012 16:34
dobre
dorotka0000025 10.01.2012 16:05
czesto robie takie w domu
motomaniak 25.12.2011 22:20
ciesze sie i dziekuje
Andzia1977
Andzia1977 08.12.2011 20:08
super
krystyna24 18.11.2011 13:50
fajna nazwa
dorotka0000025 14.11.2011 12:32
pycha
maryśka 01.11.2011 14:59
fajne
Grazyna0211 17.09.2011 21:24
ale pycha uwielbiam!
piotereq 16.09.2011 09:38
super
Ewelina47 23.08.2011 20:44
poprostu zapiekanki
smakoszek 20.08.2011 09:56
świetne
stokrotka 16.06.2011 21:19
fajna nazwa
Marzena34 08.06.2011 16:37
super
piotereq 31.05.2011 12:20
fajne
aga130982 05.05.2011 11:39
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak