budyń śmietankowo-czekoladowy z wysuszonymi pestkami moreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opakowanie budyniu śmietankowe

  • opakowanie budyniu czekoladowe

  • wysuszone pestki moreli

  • mleko

    1 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

według przepisu na opakowaniu przygotowuję budyń śmietankowy, dodaję drobno posiekane pestki moreli. wlewam do salaterek i zostawiam do zastygnięcia. Przygotowuję budyń czekoladowy według przepisu na opakowaniu i wlewam go na wierzch zastudzonego budyniu śmietankowego. Widelcem przeciągam po powierzchni, aby powstały smugi.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 17.08.2012 18:18
fajne
marzenciak1985 16.08.2012 21:51
mniam
bgs1984 16.08.2012 21:47
mniam
Laila2786 16.08.2012 20:42
fajne
Justyna87 16.08.2012 20:28
mniam
sznycel 16.08.2012 20:27
z wyglądu budyń przypomina ciasto marmurkowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat