budyń śmietankowo-czekoladowy z wysuszonymi pestkami moreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opakowanie budyniu śmietankowe

  • opakowanie budyniu czekoladowe

  • wysuszone pestki moreli

  • mleko

    1 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

według przepisu na opakowaniu przygotowuję budyń śmietankowy, dodaję drobno posiekane pestki moreli. wlewam do salaterek i zostawiam do zastygnięcia. Przygotowuję budyń czekoladowy według przepisu na opakowaniu i wlewam go na wierzch zastudzonego budyniu śmietankowego. Widelcem przeciągam po powierzchni, aby powstały smugi.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 17.08.2012 18:18
fajne
marzenciak1985 16.08.2012 21:51
mniam
bgs1984 16.08.2012 21:47
mniam
Laila2786 16.08.2012 20:42
fajne
Justyna87 16.08.2012 20:28
mniam
sznycel 16.08.2012 20:27
z wyglądu budyń przypomina ciasto marmurkowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat