Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyń śmietankowo-czekoladowy z wysuszonymi pestkami moreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

opakowanie budyniu śmietankowe
opakowanie budyniu czekoladowe
wysuszone pestki moreli
mleko 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: budyń śmietankowo-czekoladowy z wysuszonymi pestkami moreli

według przepisu na opakowaniu przygotowuję budyń śmietankowy, dodaję drobno posiekane pestki moreli. wlewam do salaterek i zostawiam do zastygnięcia. Przygotowuję budyń czekoladowy według przepisu na opakowaniu i wlewam go na wierzch zastudzonego budyniu śmietankowego. Widelcem przeciągam po powierzchni, aby powstały smugi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 17.08.2012 18:18
fajne
marzenciak1985 16.08.2012 21:51
mniam
bgs1984 16.08.2012 21:47
mniam
Laila2786 16.08.2012 20:42
fajne
Justyna87 16.08.2012 20:28
mniam
sznycel 16.08.2012 20:27
z wyglądu budyń przypomina ciasto marmurkowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak