Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Boczek z cebulą na maśle z ziołami

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczek wędzony
300 gram
cebula biała
1 szt.
masło
3 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat
1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek z cebulą na maśle z ziołami

Boczek kroimy na cienkie plasterki, cebulę w niedużą kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać boczek z cebulą oraz zioła prowansalskie. Wymieszać. Chwilę smażyć, aż cebulka się zeszkli. Ciepłe podawać na pieczywie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 22.11.2011 18:46
pyszna kolacyjka !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak