Boczek wędzony gotowany

Boczek wędzony gotowany

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    2 ząbki
  • boczek wędzony

    1 surowy
  • Liść laurowy suszony Prymat

    2 sztuki
  • Ziele angielskie całe Prymat

    3 sztuki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Boczek wędzony gotowany

Boczek zalać wodą, dodać ziele angielskie, liść laurowy oraz czosnek. Gotować około 1 godziny. Wyjąć, wystudzić. Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Iwona51
Iwona51 12.12.2011 09:40
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat