Składniki:
cebula | 3 szt |
czosnek | 3 ząbki |
sól | 1 łłłłyżeczka |
pieprz | szczypta |
bulion warzywny | 1 szkl |
imbir | 5 cm |
majeranek | 1 łyżeczka |
rozmaryn | 0,5 łyżeczki |
tymianek | szczypta |
boczek | 70 surowy bez kości |
ocet winny | 0,5 szkl |
cebula | 3 szt |
czosnek | 3 ząbki |
sól | 1 łłłłyżeczka |
pieprz | szczypta |
bulion warzywny | 1 szkl |
imbir | 5 cm |
majeranek | 1 łyżeczka |
rozmaryn | 0,5 łyżeczki |
tymianek | szczypta |
boczek | 70 surowy bez kości |
ocet winny | 0,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: