Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Błękitna laguna od Hamrocyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka niebieska 1 szt.
pianki marschallow 12 szt.
truskawki 1/2 kg
kremówka 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Błękitna laguna od Hamrocyka

Kroki postępowania

1
Galaretk? rozpuszczamy zgodnie z przepisem na opakowaniu
Krok 1 - Błękitna laguna od Hamrocyka foto
2
odlewamy 1/2 szklanki i dodajemy ?mietan? miksujemy
pozosta?? galaretk? rozlewamy do salaterek
Krok 2 - Błękitna laguna od Hamrocyka foto
3
Do galaretki wrzucamy po kilka truskawek , mog? by? równie? inne owoce
Krok 3 - Błękitna laguna od Hamrocyka foto
4
dorzucamy po trzy pianki
Krok 4 - Błękitna laguna od Hamrocyka foto
5
Gdy galaretka st??eje ?y?k? delikatnie robimy fale , polewamy wcze?niej zrobionym ptasim mleczkiem i ozdabiamy truskawk?.
Krok 5 - Błękitna laguna od Hamrocyka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 04.10.2012 09:00
Muszę poszukać takiej galaretki. Niebieski deser wygląda cudnie.
Kas2 14.09.2012 23:00
jako fanka błękitu jestem zachwycona :)
Dorian 08.09.2012 23:16
pycha
emeslive 07.09.2012 12:01
Bardzo fajny pomysł, ślicznie to wygląda!
dagmara020 07.09.2012 11:12
wygląda bosko:)
Pietruszka 07.09.2012 10:39
cudowne!!! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak