Przepis i sposób przygotowania na: Bitki wieprzowe duszone
Kroki postępowania
Gdy mięso będzie miękkie doprawić je do smaku solą i pieprzem.
łopatka bez kości | 1/2 kg |
Rozmaryn suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
estragon | 1/4 łyżeczki |
szałwia | 1/4 łyżeczki |
czosnek ząbki | 2 szt |
cebula | 1 szt |
rosół | 1 szklanka |
olej do smażenia | |
sól | wg uznania |
pieprz | wg uznznia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: