Biszkoptowy omlet

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4 szt
  • mąka

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka oddzielic od żółtek i bubic na sztywno. Dodac żółtka i posolic, ostroznie wymieszac. Dodac mąke i wymieszac. Smażyc na rozgrzanym tłuszczu, na małym ogniu. Podawac z owocami lub konfiturą i bitą śmietaną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 28.04.2012 23:31
mniam
Allice 07.02.2011 18:53
smaczne
marta639 17.09.2010 18:37
Polecam super przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat