Składniki:
Biszkopt | 1 szt |
rabarbar | 1/2 kg |
cukier | 10 dag |
śmietana kremowa 30% | 1 kubek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2 łyżeczki |
galaretka zielona | 1 szt. |
Biszkopt | 1 szt |
rabarbar | 1/2 kg |
cukier | 10 dag |
śmietana kremowa 30% | 1 kubek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2 łyżeczki |
galaretka zielona | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: