Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z dżemem i kokosem
Przekładamy dżemem. Przykrywamy drugim biszkoptem.
Białka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym. Delikatnie mieszając wylewamy na biszkopt i zapiekamy, aby się zarumieniło.
jajko | 8 |
mąka | 16 dkg |
cukier | 12 dkg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
białko | 4 szt |
wiórki kokosowe | 10 dkg |
cukier | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
dżem morelowy | 2 słoiczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: