Biszkopt

Biszkopt

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 szt
  • cukier

    1 szkl.
  • mąka tortowa

    1 szkl.
  • mąka ziemniaczana

    0,5 szkl.
  • proszek do pieczenia

    1 łyżeczka
  • margaryna

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mąkę tortową, cukier i jajka zmiksować, następnie dodawać poszczególne składniki, na końcu rozpuszczoną margarynę.
Piec w temp. 180*C ok. 40min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halinka1011

07.04.2011 11:24
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat