Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała kiełbasa zapiekana

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała kiełbasa 1 kg
cebula biała 3 szt
czosnek 1/2 gł.

Przepis i sposób przygotowania na: Biała kiełbasa zapiekana

Formę do zapiekania natłuścić i ułożyć w niej dość ciasno kiełbaski.Cebule obrać i pokroić w piórka.Ząbki czosnku obrać i pokroić no połówki.Kiełbasę obłożyć cebulą i czosnkiem.Nakłuć ostrym widelcem lub wykałaczką.Wstawić do rozgrzanego piekarnika(200*c)na godzinę.Co pewien czas nakłuwać kiełbasę podczas pieczenia.Podawać kiełbasę na gorąco z chrzanem i pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 08.01.2011 14:54
pycha,,
alaaa 21.10.2010 10:48
smaczna
Ania69 18.10.2010 19:26
super przepis
ana00 12.10.2010 13:04
mniam :)
Izabela28 28.09.2010 11:23
Pyszne:)
annamariakowalczyk3 19.06.2010 18:41
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak