Przepis i sposób przygotowania na: Biała kiełbasa z pieczarkami
Kroki postępowania
Gotowy sos pieczarko-groszkowy wykładamy na półmisek. na wierzchu układamy kiełbaski. całość dekorujemy natką pietruszki i podajemy.
kiełbasa biała | 400 gram |
pieczarki | 0,5 kg |
groszek zielony | 3/4 puszki |
cebula biała | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
śmietana | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki posiekanej |
natka pietruszki | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: