BEKONKI w serowo-czosnkowym sosie

BEKONKI w serowo-czosnkowym sosie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • boczek

    6 plastry
  • twarożek

    1 (śniadaniowy)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania BEKONKI w serowo-czosnkowym sosie

Boczek pokrojony w plastry wkładamy do poiekarnika i w temperaturze 150 *C pieczemy aż do wytopienia tłuszczu.Wykładamy na paierowe serwety i czekamy aż tekko wystygnie i podajemy jako zakąska maczana w zmiksowanym twarożkiem z dodanym czosnkiem i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat