Składniki:
buraki czerwone | 5 szt |
kapusta pekińska | 1 szt |
bulion | 1 l |
Kwas cytrynowy Prymat | szczypta |
ziele angielskie | 4 szt |
śmietana | 2 łyżki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
buraki czerwone | 5 szt |
kapusta pekińska | 1 szt |
bulion | 1 l |
Kwas cytrynowy Prymat | szczypta |
ziele angielskie | 4 szt |
śmietana | 2 łyżki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: