Barszcz z dudek wieprzowych

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    2 litry
  • cebula

    0,5 główki
  • sól do smaku

  • pieprz

  • śmietana

    1/8 litra
  • podroby

    wieprzowe dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podroby dokładnie umyć i osolone gotować do miękkości. W trakcie gotowania dodać listek laurowy i dobrze posiekaną cebulę. Miękkie podroby wyjąć, pokroić w drobną kostkę i ponownie wrzucić do garnka. Podprawić śmietaną i dodać pieprz do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata72 12.05.2012 17:42
fajny przeepis
berys18 17.02.2012 12:15
ciekawy pomysł
berys18 17.02.2012 12:15
ciekawy pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat