Składniki:
wołowina z kością | 50 dag |
wywar warzywny | 2 L |
buraki czerwone | 5 szt |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
mąka kukurydziana | 1-2 łyzki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kolendra Prymat do smaku | |
natka pietruszki | |
koperek |
wołowina z kością | 50 dag |
wywar warzywny | 2 L |
buraki czerwone | 5 szt |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
mąka kukurydziana | 1-2 łyzki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kolendra Prymat do smaku | |
natka pietruszki | |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: