Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony po mojemu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-po-mojemu1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-po-mojemu2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-po-mojemu3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-po-mojemu0-2.jpg)
porcja rosołowa | 1 sztuka |
marchewki | 3 sztuki |
pietruszka korzeń | 1 sztuka |
por | 1/2 dużej sztuki |
ziemniaki | 60 dkg |
ocet | 2 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
majeranek | 3-4 łyżki |
gotowane tarte buraczki | 60 dkg |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
barszcz czerwony | 1 opakowanie |
bulion | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: