Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony na maślance
Kroki postępowania








buraki ćwikłowe | 3 szt |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1,5 łyżeczki |
maślanka | 0,5 litra |
woda zimna | 1,5 litra |
kostka rosołowa | 1 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
woda | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: