Przepis i sposób przygotowania na: Bardzo lekka kolorowa sałatka
Wszystkie składniki posypujemy ziołami prowansalskimi, doprawiamy solą i pieprzem i polewamy oliwą z oliwek.
Delikatnie mieszamy i chłodzimy w lodówce około 20 minut przed podaniem.
sałata lodowa | 1/2 sztuka |
winogrona | 1/2 sztuka |
kukurydza w puszce | 1/2 puszka |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
ser feta | 1 kostka |
cebula biała | 1/2 sztuka |
oliwa | 2 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: