Baranina z pieca

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • baranina

    1 kg
  • sól

  • czosnek

    6 ząbków
  • bulion

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Baraninę umyć i utłuc. Czosnek posiekać i oprószyć nią mięso razem z solą, pokropić bulionem, dać na brytfankę i piec w ciepłym piekarniku ok. 1,5 godz

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łukasz15 02.06.2012 00:12
smaczna
RenataZ-et 09.03.2012 22:07
pycha
mirosława4 20.02.2012 15:32
jestem ciekawa jak smakuje takie mięsko:)
IKrakowianka 02.02.2012 23:46
super
Anna138 15.01.2012 20:57
pyszne
berys18 20.12.2011 17:33
z chęcia bym spróbowała
Wafelek2601 17.12.2011 10:20
extra
Monika193 29.11.2011 23:16
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat