Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakłażan z bryndzą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan
bryndza 200 g
olej (z czosnkiem)
dymki ze szczypiorkiem

Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan z bryndzą

Bakłażana pokroić w plastry , smażyć na oliwie dodając poszatkowany szczypior. Obrócić ,dodać plastry bryndzy ,smażyć do rozpuszczenia sera. Podawać ciepłe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchnia Marty 04.12.2014 12:29
Aż mi ślinka poleciała! Mniam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak