Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

bagietka czosnkowa z dipem z tuńczyka

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym
230 gram
majonez tradycyjny
30 mililitrów
śmietana
40 mililitrów
pietruszka suszona
1 łyżka
sok z limonki
1 łyżka
pieprz czerwony
do smaku
ogórki
2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka czosnkowa z dipem z tuńczyka

Na sitku odcedzamy tuńczyka z zalewy, rozdrabniamy , korniszony drobniutko siekamy, dodajemy do tuńczyka dodajemy śmietanę, majoneż sok z lmonki, pietruszkę przyprawiamy, dokładnie mięszamy podajemy z pokroioną bagietką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 18.07.2011 10:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak