bagietka czosnkowa z dipem z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    230 gram
  • majonez tradycyjny

    30 mililitrów
  • śmietana

    40 mililitrów
  • pietruszka suszona

    1 łyżka
  • sok z limonki

    1 łyżka
  • pieprz czerwony

    do smaku
  • ogórki

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na sitku odcedzamy tuńczyka z zalewy, rozdrabniamy , korniszony drobniutko siekamy, dodajemy do tuńczyka dodajemy śmietanę, majoneż sok z lmonki, pietruszkę przyprawiamy, dokładnie mięszamy podajemy z pokroioną bagietką

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 18.07.2011 10:29
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat