Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
pieczarka 1 sztuka
bazylia do smaku
margaryna 2 łyżki
Czosnek suszony Prymat do smaku
ser żółty 1 plaster

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka

Margarynę wymieszać z granulowany czosnkiem i suszoną bazylią. Bagietkę ponacinać w 5 miejscach i posmarować margaryną z ziołami. Na wierzchu ułożyć pokrojoną w plastry pieczarkę i przykryć serem. Włożyć do piekarnika na 10 minut i kolacja gotowa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwi 10.06.2013 20:13
Pyszna bagietka.
Bernadeta1 10.06.2013 19:02
smaczna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak