BABECZKI Z KREMEM MASCARPONE, POZIOMKAMI I JAGODAMI

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki podstawowe

  • babeczki kruche

    opakowanie - 27 szt.
  • serek mascarpone

    400-450 g
  • cukier puder

    2 łyżki

Dodatkowo

  • jagody

    200 g
  • poziomki

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mascarpone przekładam do miski, chwilę miksuję z dodatkiem cukru pudru (można dodać go więcej, jeśli ktoś woli słodszy smak).
Babeczki napełniam kremem, dekoruję owocami.
Chłodzę około godziny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KORAL 27.06.2017 08:54
bardzo ładne :)
Stenka 26.06.2017 17:50
smaczne i ładne
jejkuchnia 26.06.2017 16:40
Dziękuję! :)
agaK. 26.06.2017 15:48
Wyglądają pięknie.
benka 26.06.2017 15:40
Apetyczne babeczki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat