Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BABECZKI Z KREMEM MASCARPONE, POZIOMKAMI I JAGODAMI

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Składniki podstawowe

babeczki kruche opakowanie - 27 szt.
serek mascarpone 400-450 g
cukier puder 2 łyżki

Dodatkowo

jagody 200 g
poziomki 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: BABECZKI Z KREMEM MASCARPONE, POZIOMKAMI I JAGODAMI

Mascarpone przekładam do miski, chwilę miksuję z dodatkiem cukru pudru (można dodać go więcej, jeśli ktoś woli słodszy smak).
Babeczki napełniam kremem, dekoruję owocami.
Chłodzę około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KORAL 27.06.2017 08:54
bardzo ładne :)
Stenka 26.06.2017 17:50
smaczne i ładne
jejkuchnia 26.06.2017 16:40
Dziękuję! :)
agaK. 26.06.2017 15:48
Wyglądają pięknie.
benka 26.06.2017 15:40
Apetyczne babeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak