Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z jagodą i śmietaną
Kroki postępowania
POLECAM !!!
składniki babeczek | |
mąka | 15 dkg |
margaryna | 10 dkg |
cukier puder | 5 dkg |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
jajkko | 1 szt |
cukier wanilowy | 1/2 szt |
sól | 1 szczypta |
budyń jagodowy | |
Kompot jagodowy: | 250 ml |
woda | 125 ml |
cukier | 3 łyżki |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
Masa śmietankowa | |
śmietana 30% | 200 ml |
cukier | 2 łyzki |
cukier wanilowy | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: