Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babcine kartofle

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
koper łodygo kopru z baldachem
czosnek 1nać czosnku
cebula łodyga cebuli
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Babcine kartofle

Wykonanie:
Ziemniaki obrać, grubo pokroić i zalać osoloną wodą. następnie obłożyć łodygami warzyw i ugotować do miękkości, odcedzić i podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SzczyptaChili 30.07.2017 22:45
Pierwszy raz słyszę aby ta gotować ziemniaki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak