Ajerkoniak

Ajerkoniak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtko surowe

    8 szt
  • cukier

    1 szkl.
  • spirytus

    1 szkl.
  • mleko

    1 szkl.
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem, dodać powoli mleko i spirytus, delikatnie wymieszać. Przechowywać w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat