Przepis i sposób przygotowania na: 3-bit
Kroki postępowania
W pozostałym mleku mieszamy mąkę z budyniem i wylewamy na gotujące mleko.
Gotujemy budyń do zgęstnienia. Ucieramy z masłem.
herbatniki | 3 opakowania |
masa kajmakowa | 1 puszka |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
mleko 3,2% | 0,5 l |
mąka pszenna | 1 łyżka |
cukier | 3 łyżki |
masło lub margaryna | 0,5 kostki |
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
śmietana 30% | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: