Przepis i sposób przygotowania na: Szynkowe roladki
Natkę opłukać, posiekać i obficie posypać każdy płat mięsa. Zwinąć w roladkę.
Jajko wybić, roztrzepać z łyżką wody. Roladki panierować w jajku i bułce.
Smażyć na rumiano.
szynka wieprzowa | 4 plastry |
jajko | 1 szt |
chrzan | 2 łyżki |
majonez | 1 łyżka |
natka pietruszki | ok 1 pęczek |
czosnek | 1 ząbek duży |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: