Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką szparagową
Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z pozostałymi składnikami sosu.
Sałatkę wymieszać z sosem i na wierzchu położyć chipsy z boczku.
sałata lodowa | |
fasolka szparagowa | 200 gram |
ser żółty | 80 gram |
wędzony boczek | 100 gram |
oliwki zielone | 50 gram |
natka pietruszki | |
bazylia świeża |
oliwa | 4 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
ząbek czosnku | |
sok z cytryny | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: