Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

" Ryżowa wyspa "

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron ryżowy 0,5 kg
ogórki świeże 5 szt
czosnek 3z zabki
smietana 18% 1 lyzka
majonez 2 lyzki
przyprawy 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: " Ryżowa wyspa "

Makaron gotujemy w dużej ilości osolonej wody , wg. przepisu na opakowaniu.
Odcedzamy.
Studzimy.

Ogórki obieramy.
Ścinamy na tarce.

Czosnek drobniutko siekamy.

Wszystkie składniki mieszamy.
Dodajemy śmietanę wymieszaną z majonezem.

Doprawiamy solą i pieprzem.


Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 21.01.2013 23:26
pysznie
Iiiiii 30.09.2012 12:46
super
ttrytka 28.08.2012 13:43
tak fajy
staropolanka5 28.08.2012 13:38
wyspa smaczna pewnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak