Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koktajl- trawa pszeniczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łyżka ekologicznej trawy pszenicznej
łyżka ekologicznej mąki z migdałów
mango 1
jabłko 1
napar herbaty białej i jaśminu 1 szklanka
granat do dekoracji
mięta liście do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Koktajl- trawa pszeniczna

Buraka upiecz w folii aluminiowej, obierz, pokrój w kostkę. Odłóż.
Ryż ugotuj na sypko.
Odłóż.
Jabłko obierz, pokrój w kostkę.
Składniki wymieszaj w szklanej misce.
Wszystkie składniki dressingu wymieszaj dokładnie ze soba, i polej sałatkę.
Do calości dodaj pestki dyni.
Wymieszaj dokładnie.
Na zdrowie!
Zamiast jablka można użyc gruszek.



PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 15.01.2016 17:47
ciekawy napój
Renataj 14.01.2016 18:27
Interesujący pomysł - takiego koktajlu jeszcze nie próbowałam:)
marenka 14.01.2016 15:21
ciekawy przepis, fajny kolor

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak