Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jajka nadziewane

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana
10 dag
serek topiony
1 trójkącik
majonez tradycyjny
1 łyzka
musztarda
1 łyżeczka
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
jajko ugotowane na twardo
6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane

Jajka przekroić wzdłuż na pół i wyjąć żółtka. Szynkę pokroić w drobniutką kostkę. Żółtka rozetrzeć z serkiem topionym, majonezem i musztardą. Dodać szynkę, wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Masą napełnić połówki białek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 24.06.2013 22:48
fajna przekąska
Anka1 09.03.2012 13:55
pysznie wygląda. spróbuje przy najbliższej okazji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak