Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa jarzynowo-ryżowa

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew
25 dkg
pietruszka
10 dkg
seler
10 dkg
por
5 dkg
kalafior
mały
ryż
5 łyżek
śmietana
1/3 szkl
sól
do smaku
Sklep Prymat
zielona pietruszka
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowo-ryżowa

Warzywa obrać pokroić w paski,zalać wrzącą,osoloną wodą i gotować,dodać kalafior podzielony na cząstki,dodać ryż,gotować go miękkości,doprawić zupę śmietaną i posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 19.02.2011 12:57
smaczna zupa;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak