Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka z budyniem
Rada ---(budyń ugotuj na samym początku to szybciej się ostudzi, bo musi być zimny jak będziecie go dawać na jabłka).
mąka poznańska |
60 dkg
|
cukier |
2 szklanki
|
margaryna |
1 szt
|
żółtka jaj |
2 sz
|
proszku do pieczenia |
1 łyżeczka
|
smietana 18% |
3 łyżki
|
budyń śmietankowy |
2 szt
|
mleko |
1 litr
|
cukier puder |
do posypania
|
jabłko kwaśne |
1,5 kilka szt.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: