buraczki na ciepło z chrzanem

buraczki na ciepło z chrzanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki

    1 kg
  • śmietana

    250 ml
  • sok z cytryny

    SZT
  • chrzan tarty

    DO SMAKU
  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraki gotujemy studzimy i ucieramy na tarce. Do garnka wkładamy buraki chrzan śmietanę sól sok z cytryny i gotujemy 15 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

matii6

18.10.2010 14:44
ciekawy pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat