Surówka z kapusty kwaszonej z żurawinami

Surówka z kapusty kwaszonej z żurawinami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    50 dkg
  • żurawina

    20 dkg
  • natka pietruszki

    1/2 pęczka
  • olej

    2 łyżki
  • jabłko

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłko obrać ,pokroić w kostkę,kapustę opłukać i opłukać żurawinę,i wszystkie składniki połączyć ze sobą,dodać olej,cukier,posiekaną natkę pietruszki i doprawić do smaku solą i cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marchewka

18.05.2011 23:23
wow, z żurawinami jeszcze nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat