Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.

Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mrożone jarzyny

    1 opakowanie
  • Kostki rosołowe Kucharek

    2 szt
  • masło

    2 łyżki
  • ziemniaki

  • cebula

    1/2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do garnka z gorącą wodą wrzucamy mrożone jarzyny, ziemniaki pokrojone w kostkę, cebulę i kostki rosołowe Kucharek. Gotujemy na niewielkim ogniu, aż warzywa będą miękkie. Dodajemy masło

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KOBRA

12.06.2012 10:35
też taką robię , b. dobra

aginaa

24.04.2012 14:36
pyszne

monika154

21.05.2011 19:30
szybkie

ziutula

30.04.2011 19:58
smaczne i zdrowe....

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat