Składniki:
kalafior | 1/2 szt. |
dymki ze szczypiorkiem | 3 szt. |
pomidorki | 20 dkg |
koperek | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
pieprz czerwony | |
sól | |
wołowina pieczeniowa | 20 (plastry) |
papryka | 3 szt. |
kalafior | 1/2 szt. |
dymki ze szczypiorkiem | 3 szt. |
pomidorki | 20 dkg |
koperek | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
pieprz czerwony | |
sól | |
wołowina pieczeniowa | 20 (plastry) |
papryka | 3 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: