Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta z bakaliami

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 główka
rodzynki 15 dkg
orzechy 15 dkg
pomarańcza 2 szt
figi 10 dkg
sok z cytryny 1/2 szt
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta z bakaliami

Rodzynki namoczyć w ciepłej wodzie i odcedzić,kapustę drobno poszatkować i skropić sokiem z cytryny,orzechy posiekać,figi pokroić w kostkę a pomarańcze w trójkąty pokroić ,wszystkie składniki razem wymieszać i skropić oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 18.01.2011 08:38
fajny przepis i smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak