Pasta twarogowa z warzywami

Pasta twarogowa z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożek

    30 dkg
  • ogórek

    1,5 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • koperek

    1,5 łyżeczki
  • śmietana

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do twarożkudodać posiekany w kostkę ogórek i śmietanę oraz wczesniej przecisniety przez praskę czosnek,posiekany koperek ,doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emiliozo

11.08.2011 17:35
lubię taką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat