Surówka po tajsku

Surówka po tajsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała kapusta

    15 dag
  • papryka konserwowa

    1/4 sztuki
  • ananas z puszki

    4 plastry
  • cebula

    1 plasterek
  • Kukurydza z Puszki

    4 łyżki
  • oliwa

    4 łyżki
  • marchewka

    1/2 sztuki
  • ogórek

    1/2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białą kapustę drobniutko poszatkować, paprykę odsączyć z zalewy i pokroić w drobniutką kostkę. Ananasa wyjąć z zalewy i pokroić w kostkę cebulę posiekać drobno, kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórka i marchewkę zetrzeć na jarzynówce. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą dodając oliwę i doprawiając do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Angelika10

06.01.2014 01:49
fajna surówka

IKrakowianka

17.06.2013 12:13
ciekawie brzmi

Katarzyna/kate1980

23.03.2012 20:43
fajna

kitka

24.05.2011 20:16
ciekawe;)

berys18

03.03.2011 08:42
fajny przepis

Ewelina47

13.02.2011 13:49
dobre połączenie

pegaz

03.12.2010 15:48
fajny półmisek

Iwusia

16.10.2010 00:12
musi być smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat