Składniki:
kiełbasa podwawelska | 40 dag |
cebula | 1 szt |
zielony groszek | 5 łyżek |
jajko | 1 szt |
sos sojowy | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
zielenina | 1 posiekana |
ryż | 2 (ugotowany na sypko) |
kiełbasa podwawelska | 40 dag |
cebula | 1 szt |
zielony groszek | 5 łyżek |
jajko | 1 szt |
sos sojowy | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
zielenina | 1 posiekana |
ryż | 2 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: