pierś z kurczka z żurawiną

pierś z kurczka z żurawiną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    1 kg
  • cebula

    3-4
  • ketchup

    3/4 szklanki
  • woda

    1,5 szklanki
  • sos

    20 dag
  • żurawina

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pierś z kurczaka pokroić na mniejsze części przyprawić i usmażyć. cebulę pokroić w talarki i zeszklić. w naczyniu żaroodpornym ułożyć pierś póżniej cebulę znów pierś i cebulę całość polać wcześniej zagotowanym sosem żurawinowym. zapiekać ok 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Goya

30.05.2011 22:31
spoko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat